web analytics
Gå till innehåll

Loppis i helgen

Denna dagen är seg tycker jag. Klockan tycks stå stilla. Kan det bero på vädret tro? Det regnar ute. Inte så mycket men tillräckligt för att det ska bli blött på marken. Jag hoppas på uppehållsväder när jag ska hämta barnen på skolan.

Idag ska jag fortsätta att städa köket. Jag började igår och tog kylskåpet. Nu blir det fler skåp att städa ur. Man samlar på sig en massa som man inte använder. Varför behålla det? Det tar ju bara en massa plats.

I helgen är det loppis på IOGT. Jag ska inte själv stå men kanske går jag ner och ser vad andra har att erbjuda. Det brukar inte vara så mycket folk där men man vet ju aldrig. Det kan ju vara det denna gång.

Själv planerar jag att stå nästa skördefest. Ett år till det är dags men det finns en del att göra om man ska ha något att erbjuda besökarna. Det blir en del smycken i alla fall. Sen får jag se om jag kommer på annat att göra. Jag har mina idéer men de ska bli verklighet med. Vi får väl se hur det blir.

Jag har inga speciella planer för dagen egentligen. Inte mer än att rensa i skåpen. Det tar dock sin lilla tid så jag har nog  min dag späckad ändå. Vad ska ni själva hitta på med då?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: