Loppisrunda och poolbaren

Dagarna springer iväg och jag hinner inte riktigt med. Det händer en del här på Öland nu och nu när Fredrik för en gång skull har semester så vill man ju hinna med lite. Vi har varit på stranden en dag i helgen. Gått nere i stan och kikat. Varit på gravarna och satt blommor och vattnat. En vända till poolbaren blev det med. Vi passade på att äta mat nr vi ändå var där. En loppisrunda har vi också hunnit med.

Jag älskar loppisrundorna. Man behöver inte bara köpa utan det är roligt och bara gå runt och titta på vad folk har för något. Men visst kommer man alltid hem med något. Så är det ju. Jag fick tag på en stor gryta som är bra att ha när jag kokar kroppkakor. En cykel blev det till Nellie med. Lite stor nu men hon växer ju. Spel till barnen hittade jag med.

Om en vecka är det 6 dagar som pappa gick bort. Tiden springer som sagt iväg.

Nu ska jag fortsätta att bara vara för en stund. Sen blir det dags för tvätten igen. Ha en fin dag!

(Foton kommer från dagarna som gått lite senare)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *