Gå till innehåll

Lös med sin frånvaro

Då var det en ny vecka då. Tiden springer iväg och vi med den. För varje dag som går kan man känna av att våren är på väg, men det är fortfarande rätt så kallt på sina ställen. I stället för snö så kommer det regn och det är så klart fuktigt när regnet väl har stillat.

Jag längtar efter sommaren. Vill ha sol och värme. Vill ha undan vinterkläderna och vinterskorna från hallen. Vi är i mitten av mars men än går jag med vinterskorna på mig. Fryser annars. Undrar när jag kan lägga undan dom?!

Min näst yngsta son har fyllt år och naturligtvis så blev han firad med god mat och god fika efteråt. Paket fick han med. Däribland ett nytt tangentbord som han fick till sin dator. Kläder och parfym fick han med av mig och Fredrik. Pengar av sin mormor och Lasse och stegräknare av Stéphanie och Jonatan. Han fick andra saker med av dom men mitt minne sviker mig. Han blev i alla fall nöjd med sin dag.

Han tyckte dock att det var mycket tråkigt att hans farmor lös med sin frånvaro. Det är synd om barnen när de vuxna visar att alla barnbarn inte är lika värda. Jag frågade honom hur han kände av att hans farmor inte kom eller hörde av sig till honom. Hans svar blev: It´s kind of sad.

Det blev lite mer firande denna dag egentligen för just denna dag så blev min äldsta son av med sin fotboja. Han har suttit av sitt straff som han fick förra året. Vi trodde att tiden skulle gå mycket långsammare men nu när man ser tillbaka så har året gått rätt så fort.

Nu är han tillsammans med sin sambo och dotter. Jag är så glad för deras skull. Det kommer vara tufft för honom att komma tillbaka till en vardag där folk har sina åsikter om det han har gjort och som dömer honom för allt fortfarande fast han har suttit av sitt straff. Vi får väl se hur det går. Jag önskar dom i alla fall all lycka till!

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och fortsätta min dag här hemma. Ha en fin dag!

16 reaktioner på ”Lös med sin frånvaro

 1. Julia

  Vad tråkigt att vissa inte kan höra av sig när de gäller ens barnbarn. Hoppas han fick en fin födelsedag ändå med de som finns där och bryr sig ❤ åh vad kul o höra att han suttit av sitt straff och att han nu får vara med familjen igen. Kram

  Svara
 2. Johanna

  Tråkigt när det görs skillnad på barnbarn, de märks så snabbt. _Men skönt han verkar ta det lite mer ro iaf 🙂

  Skönt hans fotboja är borta, håller tummarna att allt går bra för honom

  Svara
 3. Therese

  Jag håller med saknar oxå sommaren med nu =) gillar inte detta och tittar man ut genom fönstret så snöar det igen och jag hoppas det inte är mycket snö i morgon när jag vaknar =)

  Svara
 4. sofia

  Usch det känns inte som att våren kommer komma någonsin just nu, idag var det snöstorm blandat med regn hahah 😉 Jag längtar så mycket efter sommaren nu, behöver lite värme 🙂

  Svara
 5. Marie

  Ja det måste vara en period där det blir svårt att anpassa sig för honom och komma till en normal vardag, men det kommer ta sin tid antar man, men det ska säkert gå finfint

  Svara
 6. Amanda

  Det låter som han fick presenter som han blev glad av även om du inte kommer ihåg alla. Det är tråkigt att det finns familjemedlemmar som väljer bort sina barnbarn bara för man kanske inte kommer överens med någon i familjen. Förstår att det gör honom ledsen :/

  Svara
  1. Lisa

   Han gjorde saker som inte var så lagligt. Hamnade i fängelse och fick fotboja sista månaden.

   Svara
 7. Emelie

  Åh jag vill också ha vår nu, så less på kylan och snö! Håller med om att har man suttit av sitt straff så har mat gjort sitt, då ska inte folk hålla på och fortsätta döma 😔

  Svara

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: