web analytics
Gå till innehåll

Lösa mordgåtan

Jag satt här i värmen och småfrös när jag läste artikeln om den 44 åriga mannen som suttit fast i bilen begravd under snön i 60 dagar. Ja jag småfrös inte längre efter att ha läst den artikeln. Jag stelnade till som om jag hade stått i is. Stackars kille. Han var utmärglad men han levde. Jag kan inte ens tänka mig hur det skulle vara att sitta fast i en bil under snön i 60 dagar. Jag hoppas aldrig att få uppleva det heller.

Han verkade vara ensam. Han hade sagt upp kontakten med släkten 20 år tidigare och nu satt han på en enslig väg och hade ingen. Känns så sorgligt. Frågan är ju varför han valde att stanna kvar i bilen egentligen. Varför gick han inte för att söka hjälp? Var han rädd för att inte hitta hjälp eller ville han rent ut sagt bli kvar där i bilen?  Vad hade man själv gjort i en sådan situation? Ja jag hoppas aldrig få ta reda på det.

Från det ena till det andra. Jag ramlade över en sida på nätet. Sidan hette Mordgåta. Man ska lösa små mysterium. Jag tyckte det lät spännande faktiskt. Tänk om man skulle testa det någon gång?! Jag är lite sugen faktiskt. Hade varit roligt och få ta fram hjärncellerna 😉

Klockan springer iväg idag. Vi gick upp sent faktiskt. Jag blev så förvånad när jag såg att klockan var så mycket. VI åt frukost samlade idag. Inte ofta det händer, men det är roligt när det gör det. Idag ska jag till graven och tända ett ljus. Nu har det slutat att snöa och det har börjat töa lite. Nu kan man kanske se gravstenen med. För förra gången vi var där så var allt insnöat och det var svårt att gräva sig fram. Det gick men nästa gång vi var där så var det nästan likadant igen.

Jag ska tvätta idag med. Städa undan lite här hemma. Det är i stort sett allt som jag har tänkt att göra idag. Sedan får vi se vad dagen annars har att erbjuda. Vad ska ni göra idag då?

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: