Gå till innehåll

Loungegruppen hade passat fint i trädgården

Jag har skrivit det innan men jag gör det igen: Jag vill ha nya utemöbler! Man ser att andra har sådana där fina soffor som man kan ha ute. Det ser så mysigt ut. Sitta där på kvällarna med en kopp kaffe. Visst låter det mysigt?! Jag blev ännu mer sugen på att köpa nya utemöbler när jag hamnade på furniturebox.se. De har så fina möbler till trädgården. Kanske skulle man slå till nu?

Detta företag ger fri frakt och det är inte många som gör det faktiskt. De har ett stort utbud av utemöbler med. De erbjuder café och balkongset, matgrupper, solstolar, parasoll, bänkar och hammockar, loungegrupper, bygg själv/moduler. Ja de har en hel del att erbjuda. Jag fastnade dock för en soffgrupp. Titta nedan.

PRINCESS Grupp 1 Svart/Svart

Utemöbler

 

 

Detta är en Loungegrupp i svart konstrotting på stålram bestående av två hörn, tre mittmoduler, en pall och ett bord. Dynor i svart polyester ingår. Jag tycker den ser mysig ut. Man kan sitta några stycken där. Sitta bekvämt och kunna prata med varandra. Man kan sitta där och läsa en bok. Eller rentav ta en liten paus med att bara sitta där och njuta av det fina vädret. Eller vad säger du?

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: