web analytics
Gå till innehåll

Luciadagen

Idag skulle min moster ha fyllt år om hon hade varit i livet. Det är ändå hennes dag och den kan ingen ta ifrån henne. Ett stort grattis till dig Ing-Britt. Änglarna har säkert sjungit för dig redan. Kram kram.

Jag tävlade hos MansonDust där vinsten var ett valfritt plagg för max 300kr hos Brand For Kids. Jag var inne och kikade och där fanns ju hur mycket fina saker som helst. Jag valde dock inget plagg utan jag valde en filt i stället. Jag hoppas att det går bra. Tänkte att det kan vara skönt för Pontus eller Hampus att ha den i bilen när vi är ute och åker.

Denna valde jag.

Det har varit kallt och blåsigt idag. Det har även regnat. Stéphanie var med i skolans luciatåg så jag gick dit efter jag hade hämtat de två små. Det passade alldeles lagom tills de skulle hämtas. Barnen satt jättefint och tittade på henne. Efter det var slut så hämtade jag upp Benjamin och Beatrice på skolan. Då hade det börjat regna. Småpojkarna skulle inte gå förrän vid 15:30 på dagis så vi hade en timme cirka som vi fick ta död på i stan och det var inte det lättaste i denna kylan.

När det var dags så gick vi till dagis iaf och de var oxå jätteduktiga. Det negativa var att de var ute och det var kallt och regnigt, men de satt så fint och sjöng. De hade ju sina ytterkläder på sig och nästan alla hade tomtekläder utanpå ytterkläderna. det hade inte mina. De hade enbart tomteluvor. De tycker inte om när det blir snävt på kroppen vilket det blir om man ska kränga över en tröja och ett par byxor ovanpå en overall.

Häromdagen så var Stéphanie och gick lucia med andra från dansen. När de kom hem här så hade Stéphanie och Beatrice bytt om och Stéphanie hade två kompisar med sig. De fyra lussade här hemma hos oss. De var jättesöta och duktiga.

Nu sitter jag här och fryser så lagom. Ska byta om till jogging byxor tror jag. barnen har valt risgrynsgröt till kvällsmat så det är vad det blir förutom till Fredrik. Till honom köpte jag revben. Han ska bli riktigt mätt efter en arbetsdag tycker jag. Ha en fin kväll alla och sköt om er.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: