web analytics
Gå till innehåll

Idag är det Luciadagen

Hej alla vänner. Sitter här i värmen med en kopp kaffe, Har nästan precis kommit innanför dörren. Jag gick till doktorn i förmiddags och det mötet tog över en timme. Den läkaren jag går till nu är så bra. Hon lyssnar verkligen och hon verkar veta sin sak. Några blodprov senare så gick jag hem.

Jag hann nästan precis hem innan Fredrik kom. Vi åkte ner till stan och åt på kinarestaurangen. Ja Fredrik åt. Jag tog en glass och vatten. Lite kaffe på det och sen iväg till Nya hörnan och hämtade ut min bok. (mer om den kommer sen)

Idag är det Lucia och min moster skulle fyllt år om hon hade levt. Jag säger ändå Grattis till henne. Hoppas hon har det bra där uppe.

Om en timme är det dags att gå till skolan och se när Stéphanie går med Luciatåget. Sedan bär det av till dagis för att se Pontus.

Jag såg på Bonde söker fru i går. Den ena bonden kräver pengar av TV4 för att han har förlorat 100 000 kr. Jag trodde jag skulle smälla av när jag läste det. Han var ju för 17 med frivilligt. Det finns inga garantier för någonting. Han valde en kvinna som han "chattat" med tidigare och den kärleken höll inte. Det är hans eget fel och ingen annans. Han ska inte ha några pengar av TV4. De tvingade honom knappast att vara med.

Nej. nu blir det tvättstugan och sen iväg. Glöm inte att rösta på mitt bidrag som jag har i tävlingen på CDON. Ni vill kanske själv vara med och försöka vinna 15 000kr?  Klicka här.

Instagram
Intressant?

3 reaktioner på ”Idag är det Luciadagen

  1. Lotta

    Att han en bra doktor är värt massor så grattis till dig!
    Hur kan man förlora så mycket pengar att vara med i tv? Trodde tv4 betalade allt. Man jag håller med dig, dom vet vad dom ger sig in på.
    Trevlig lucia!

    Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: