web analytics
Gå till innehåll

Luciatåg i kyrkan

Ja då blev det till sist min tur. Min stora dotter har varit sjuk hela veckan som gick nästan. Förutom på måndagen då hon fick lov att vara frisk. I tisdags så var även Robin hemma men han var frisk nog att gå till skolan på onsdagen. Då fick jag ha Pontus hemma då han hade en sådan fruktansvärd hosta. På torsdagen så var turen kommen till Hampus.

Jag har klarat mig tyckte jag men igår så flög det på mig. Redan förra helgen så kände jag av det egentligen men det bröt aldrig ut. Jag var trött och hängig men det blev inte så mycket mer. Igår låg jag med en lätt feber. Lätt men tillräckligt för att få mig smått däckad. I morse vaknade jag upp med förkylning och ont i halsen.

Det var luciatåg i kyrkan idag och min dotter gick som tärna. Naturligtvis så tog jag mig dit för jag ville ju se henne. Jag orkade det tack och lov men nu känner jag mig lite trött faktiskt. Har ont i mina leder med.

Jag skrev ett blogginlägg häromdagen om nätmobbing. Min dotter blir nätmobbad av någon eller några personer. De är naturligtvis anonyma. Jag har dock mina aningar om vem det kan vara, men det behöver ju inte vara så. Jag fick höra att det inte var okej att skriva det inlägget och jag förstår inte varför. Jag har inte namngivit någon förutom mina egna barn och de tyckte inte det var farligt att skriva så då det faktiskt är så som jag skrivit. Läs mitt inlägg här.

Min dotter blir trakasserad och det har pågått en längre tid. Jag eller min dotter kan inte hjälpa att det har blivit så. Ska jag som mamma till mitt mobbade barn inte kunna få lov att säga som det är? Jo det tycker jag. I min blogg skriver jag om min vardag och det innebär saker som händer i mitt liv eller runt mig. Jag är väldigt noga med att inte skriva ut vem jag menar om det inte är positivt skrivit.

Men men. Nu ska jag försöka piggna till lite så jag kan städa av här lite grann. Ha en fin dag alla vänner.

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: