web analytics
Gå till innehåll

Lugn dag i hemmet

Jag har varit lat idag. Ingenting har blivit gjort mer än lite matlagning och pyssel. Det har varit en söndag med andra ord. Jag och Fredrik åkte till gravarna idag och kikade. Borstade av pappas hgravsten och gjorde den fin. För ett bra tag sedan köpte jag en batteridriven slända som skiftar ljus i mörkret. Den blev jättefin när vi satte den vid blommorna på graven. Vi hade med oss röda rosor som vi tog från trädgården. De rosor som pappa tyckte om.

Maria, Stéphanie och jag tog en kvällspromenad. Det var så fint väder. Vi gick ner om hamnen och där nere stod två bilar som skulle stajla sig när vi kom. Det hade dom inget för utan vi gick vidare. Det var riktigt skönt att komma ut en stund. Ska försöka och ta mig i kragen och komma ut och gå en gång om dagen. En långpromenad efter middagen hade inte suttit fel.

Barnen sover sedan länge och jag ska snart göra  min kudde sällskap. Jag hoppas ni har haft en fin dag och en mysig kväll. God natt och sov gott.

En ängel och en blomma
Robin kom med en annorlunda pumpa. Den liknar en blomma och den ville han lägga på sin morfars grav vilket vi gjorde. 

Sländan som byter färg. 

De blå rosorna står lika fint än. De röda rosorna satte vi idag. 

Så här ser pappas grav ut nu. Sländan ser ni till höger nertill. På den andra bilden under denna ser ni att den har en annan färg. Jag tror att den har 4-5 olika färger. 

Intressant?

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: