web analytics
Gå till innehåll

Lugnt lugnt och åter lugnt

God kväll. Allt lugnt här. Vi sitter och gör ingenting. Inte mer än att tycka att det är skönt att det är lördag. Vi är nästan alla samlade. Det är bara mina två äldsta söner som inte är här, men i stället så sitter Stéphanies kompis här så vi är nästan lika många ändå.

Jag och Stéphanie var och handlade Fredriks presenter tidigare idag. I vanliga fall så hade jag haft detta ordnat för längesedan men jag har inte varit mig själv ett tag nu. Nu är det fixat iaf och jag har även köpt blommor som vi ska sätta på pappas och Fredriks pappas grav.

Det kommer kännas konstigt att inte åka upp till pappa och ge honom hans presenter och choklad som vi brukade köpa till honom. Jag hade köpt två tavlor till honom i somras som jag hade tänkt att ge honom på fars dag. Ett råddjur och ett annat sorts djur på den andra. Jag kommer inte ihåg nu i skrivande stund. Jag hann aldrig ge honom dom. Nu frågar man sig varför man inte gav honom dom tidigare, när han levde. Detta är ett bevis på att man ska glädjas åt stunden när man får den och inte skjuta upp det till morgondagen. Vi ska sätta blommor och tända ljus på graven i alla fall.

Idag har jag gjort ett par örhänge. Men det är det enda med så kreativiteten har försvunnit lite. Får väl se hur det blir i morgon men vi har fullt upp då så det blir väl inte så mycket då heller.

Ni missar inte mina tävlingar som jag har igång i bloggen?! Jag har tre stycken och de hittar ni i kolumnen här bredvid längst upp.

Ha en fin kväll!

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: