web analytics
Gå till innehåll

Lugnt och skönt

Vaknade till en kall morgon. Fredrik fick skrapa rutorna på bilen medan jag satt inne i bilen och höll för öronen. Jag kan inte med ljudet som uppstår. Fredrik ser lite skadeglad ut ibland när han skrapar haha...Ja det ser nog roligt ut.

Nu sitter jag i värmen på sjukhuset och väntar in tiden tills min terapi ska börja. Ska snart ta dagens första kopp kaffe och med den njuta av lugnet som är just nu. Det ät skönt o sitta här vid denna tiden. Det är lugnt och stilla. Ingen stress eller jäkt. Kommer jag vid utsatt tid så springer många som yra höns.

Förra veckan hade jag två av mina barnbarn i några dagar. Liam har vi lite då och då och han var med oss två kvällar då Nellie och Sebastian var här. Han hade det så roligt med sina kusiner. De såg på tv, ritade och skojade runt. Härligt och se barnen så glada. Finns inget bättre här i livet än barn!

Så vad händer annars idag utöver terapi?! En bra fråga. Ska tvätta några maskiner tvätt i alla fall. Det behövs. Ska fixa och dona med hundarna.köket behöver städas. Ja det och lite till. Får se hur mycket jag hinner med idag.

Jag hoppas att ni får en fin dag. Sköt om er!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.