web analytics
Gå till innehåll

Lunarstorm snart ett minne blott!

Lunarstorm går i graven. Är det någon som kommer att sakna sajten egentligen? En skitsajt i mina ögon. Visserligen så träffade jag min sambo via Lunarstorm men förutom det så har den sidan inget annat gott med sig.

Jag har själv hängt där. Det var för några år sedan. Idag så förstår jag inte vad det var som lockade mig att sitta där. Intriger o skitsnack var det enda som cirkulerade där. Det man skrev i sina vänners gästböcker blev kopierat o ens bloggar blev lästa och kopierade.

Nej jag kommer inte att sakna den sajten iaf. Det blir ingen R.I.P härifrån!

Idag har det var en fin dag. Kommer att berätta mer om den imorgon. Nu ska jag lägga mig.

Läs även andra bloggares åsikter om ,

Vill du rösta på min blogg? Tryck på knappen undertill.

1 reaktion på ”Lunarstorm snart ett minne blott!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: