web analytics
Gå till innehåll

Lycklig vinnare

Dagen igår sprang iväg men det var kanske inte så konstigt. Jag hade ju både hund och barn hemma. De små hade vi tagit lediga från dagis och sedan är vi ju hundvakt till ett litet yrväder 🙂
Hon är liten men hur go som helst. När vi skulle ut och gå så ville små pojkarna hålla i kopplet och Bella som hunden heter är ju i precis lagom storlek 😀

Häromdagen så var jag på pappas grav. Jag har ju fixat en liten rabatt vid stenen och nu lade jag dit stenar som vi har plockat i Södvik. Pappa älskade ju naturen och nu har han den runtomkring sig med. Jag tyckte att det blev jättefint. Jag ska dit i veckan och plocka bort den ogräs som börjar komma upp ur jorden.

Idag är alla barnen iväg. Stéphanie skulle sova ute i skogen i natt med klasskamraterna. Det var med skolan. Hon kommer hem om någon timme och sedan är hon ledig till torsdag. Det är ju nationaldagen i morgon vilket innebär en röd dag.

Vädret är helt underbart just nu. Har suttit ute nu i förmiddags och druckit kaffe och läst min bok. Nu gick jag in en sväng så man inte steker sig för mycket där ute.

Jag var med i en tävling som blogresponse hade för en tid sedan. Första vinsten var ett presentkort på 1000 kr som man fick handla på i en butik på nätet. Butiken innehåller smyckes delar för den som vill göra egna smycken men även färdiga smycken. Jag blkev glad för min vinst och har redan beställt smyckesdelar. Butiken har massor med fina saker. Kika gärna in ----> www.biconedesign.se.


Ni får ha en fin dag.

Intressant?

1 reaktion på ”Lycklig vinnare

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: