web analytics
Gå till innehåll

Må änglarna sjunga för dig

Aretha Franklin har somnat in. En Souldrottning har blivit en stjärna på himlen.

Hon var kvinnan som kunde sin sak när det kom till musik. VI har förlorat en stor stjärna. Fruktansvärt tråkigt. Alla de där gamla godingarna går ur tiden en efter en. Så klart. Så är ju livets gång men det är ändå tråkigt.

R.I.P Aretha. Må änglarna sjunga för dig!

Idag har jag varit i Kalmar och pratat med min samtalskontakt. Pratade lite om ångest och hur det har varit med det under sommaren. Denna sommaren har ju inte bjudit på frisk luft precis så känslan av att kvävas har man ju gått med var och varannan dag. Man har duschat femtioelva gånger om dagen men ändå så kände man sig skitig och svettig. Men jag ska inte klaga. Mina leder mår bättre av värme än kyla.

Den där verken går man ju med varje dag. Vissa dagar är bättre än andra. Vissa nätter går jag upp tidigt för jag har svårt att somna och vissa kvällar får jag svårt att komma till ro. Men vem sa att livet skulle vara enkelt och smärtfritt?

Jag är en människa som försöker vara så positiv som jag bara kan men ibland är det svårt. Då är det skönt och ha en samtalskontakt som man kan häva ur sig saker och ting. Sådant som annars ger ångest om man låter det bubbla inom en. Men idag så var det lugnt på den fronten. Skönt!

Snart börjar skolorna igen. Redan på måndag så är det dags. Det ska bli skönt och komma in i rutinerna igen. Barnen behöver det och JAG behöver det hahaha.

Ni får ha en fin kväll mina vänner. Sköt om er!

12 reaktioner på ”Må änglarna sjunga för dig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: