web analytics
Gå till innehåll

Må änglarna sjunga för Lisa

Jag vaknade till en bra dag men blev ledsen när jag fick höra att försvunna Lisa hittats mördad. Varför finns det sådana odjur som gör andra människor illa? Dessa odjur borde utrotats från jordens yta. Det r bara det att man aldrig vet vem dessa odjur är. Jag hade hoppats på att Lisa skulle återfinnas oskadd men visst anade man ändå att det skulle gå som det gjorde men jag som tusentals andra hade som sagt hoppats.

Jag kan inte tänka mig hur hennes familj mår efter detta. Jag hoppas aldrig få veta hur det känns heller. Jag tittade på mina egna döttrar och är så oerhört glad över att de inte har råkat ut för något och jag hoppas vid Gud att det aldrig kommer hända något heller. Jag kände inte Lisa men jag har ändå sorg i mitt hjärta. Jag är mänsklig och de flesta känner nog likadant.

Försvunna LisaMina tankar går till Lisas familj, släkt och vänner. Jag hoppas de kan ta sig igenom detta utan att må allt för dåligt. Jag förstår att de mår dåligt och jag skulle vilja ge dom en stor varm kram.

R.I.P Lisa. Må änglarna sjunga för dig.

Läs mer i aftonbladet

 

Det är vid sådana här tillfällen som jag funderar över hur vi människor är och hur vi fungerar. Vad gör en människa till en mördare? Hur kan de leva med sig själv? Hur kan de beröva en familjs lycka? Har de något samvete?

Fy fan rent ut sagt. Dessa svin som gjorde det här med Lisa är inte värd att leva. De är inte ens värda att trampas på. De är som skiten under mina skor. Jävla svin rent ut sagt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.