web analytics
Gå till innehåll

Madonna och hennes bröder

Madonnas bror är hemlös medan Madonna själv vilar på miljontals kronor. Deras världar är så långt ifrån varandra som de någonsin kan komma. Anthony heter brodern och han sover på gatan. Jag vet inte deras levnadshistoria men jag kan inte låta bli att fundera kring det ändå. Hur kan en av två syskon bli rik medan den andra lever fattigt på stadens gator och livnär sig på sprit?

Någonstans har det ju gått galet. Anthony har inte haft den tryggheten och det stödet som han behövde kanske?! Eller fick han för mycket av det goda? Madonnas andra bror Christopher har ju skrivit en bok och den vill jag ha tag på. Någon som vet vart man kan få tag i den billigt? Jag tror att den boken kan vara intressant att läsa.

Jag håller på och lyssnar på Lars Keplers nya bok Eldvittnet. Jag lyssnar på min MP3 och den boken är faktiskt bra. Har kommit till halva så jag har ju en del kvar. Får väl se hur den slutar. Det är en bok jag rekommenderar så här långt i alla fall.

Jag funderar på att gå till kyrkogården idag. Annars får det bli i morgon, men en röd ros hade jag tänkt att lägga där. Det känns så skönt nu. Pappas gravsten är betald och pappa kan få vila i frid. Tack Peter Olsson, Peter Nilsson och Diana Nilsson för att ni ville vara med och betala. Pappa ler säkert från himlen. Han hade några barn som verkligen brydde sig om honom och älskade honom. Det värmer mitt hjärta.

Nu ska jag ta mig en kopp kaffe och sedan fortsätta här hemma. Ha en fortsatt fin dag.

Intressant?

5 reaktioner på ”Madonna och hennes bröder

 1. Anna

  Ja konstigt att hon inte kan hjälpa sin bror, boken som andra brorsan har skrivit har inte hört talaas om.
  Du får berätta om du hittar.
  Har du läst hundraåringen nu?
  Kramis Anna

  Svara
 2. PJAK

  Skulle tro att det inte spelar någon roll hur mycket pengar man ger en alkoholist, de kommer ändå bara gå till mer sprit. Dessutom har han ju tydligen andra drogproblem därtill. Men vem vet hur det blev som det blev när man inte är insatt från början. Fast jag skulle tro att utan droger och alkohol hade säkert brodern haft lättare för att få lite hjälp av syrran sin....

  Svara

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: