web analytics
Gå till innehåll

Makaroner kan få en att minnas!

Det är snart kväll o det är skönt. Jag bara längtar tills jag kan krypa ner under täcket. Jag små fryser och känner mig inte helt på topp. Men jag är ensam hemma med barnen o de ska snart ha mat så det blir att ställa sig vid spisen. Dagens rätt blir falukorv med makaroner.

Makaroner ja. Det får mig att tänka tillbaka några år. Jag var medlem på Lunarstorm o jag fick ett mail från någon som jag inte visste vem, men hade mina aningar. I mailet så fanns det en länk som gick till familjeliv.

Jag blev lite chockad när jag fick läsa tråden som fanns där. Det handlade om en kvinna som bara gav sina barn makaroner. Barnen fick ingen tid och uppmärksamhet och de fick sällan mat och när de väl fick mat så var det alltså makaroner de fick. Mamman hade nämligen inte råd för hon hade lagt pengarna på en ny bärbar dator i stället.

Jag fick det inte att gå i hop. Jag läste igenom tråden flera ggr och förstod inte hur en människa kunde ha en sådan fantasi som trådstartaren hade. Det var mig personen skrev om. Det var iaf vad personen i mailet berättade.

Vi hade sällan makaroner hemma. Det var oftast potatis och kött eller korv, fläsk, gryta mm mm, men sällan pasta över huvudtaget. Ris någon gång ibland kunde vi ha...men makaroner var sällan. Hade vi pasta så blev det oftast spagetti med köttfärssås.

Ny dator hade jag köpt. En bärbar då de tog mindre plats i hemmet. Jag hade en stationär som mina barn fick sitta vid.

Jag förstod vem denna person var som hade startat tråden. Den personen läser min blogg. Varför kan jag inte förstå för hon verkar inte tycka om min vardag med min familj. Hon tycker nämligen att jag hycklar. Hur hon nu kan veta vad jag gör på fritiden med mina barn. Hon bor nämligen 30 mil ifrån mig o kan inte se vad jag gör.

Hon är iofs inte den enda som läser min blogg i den svartsjuka gruppen utan det är ju några st. Jag bryr mig inte så mycket om dom. De finns i regel inte för mig. Brukar inte ens tänka på dom men nu gjorde jag det bara för makaronerna 😉

Idag ska vi alltså ha makaroner men jag lovar: Det var ett tag sedan 😉

Påminner om mina tävlingar ännu en gång. Det finns banner här till höger. Tryck på respektive bild så hamnar i tävlingsinlägget.

Ha en fin kväll nu o sköt om er!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

5 reaktioner på ”Makaroner kan få en att minnas!

 1. Anna

  Fyyy för avundsjuka människor som bara lägger sig i, dóm har inget eget liv när dom måste gnälla på andra.
  Stuvade makaroner är godast 🙂
  Kramis Anna

  Svara
 2. Maria

  Förstår inte varför människor startar sådana inlägg på FL. Är det ren skär avundsjuka eller vad?

  Hoppas du kan skaka av dig sådana dumma inlägg. Både på FL och på Libero finns det många knepiga människor.

  Kram

  Svara
 3. Smulan

  Stuvade makaroner är barnens favorit men själv är jag inte glad för det.

  Ja du Maria. Visst är det avundsjuka som ligger i botten. Men framför allt så är det ovetenskapen.

  De ser oftast sina egna fel i andra. Idag kan dessa människor inte komma åt mig oavsett vad de skriver.

  Kram

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: