web analytics
Gå till innehåll

Makaroner med Baconröra

Hej alla fina. Idag är det torsdag och jag har bestämt mig för att idag ska vara den dag som jag ska börja och träna. Det ska nog gå bra 🙂 Det blir jag och Stéphanie som ska gå iväg, men det blir inte förrän vi har ätit middag.

Igår var det Hampus första dag på fotbollsträningen. Han var inte bara glad och lycklig utan mycket stolt och förväntansfull med. Fredrik tog båda killarna med sig och körde upp till IP och där spelade Hampus fotboll som aldrig förr 🙂

page

Jag hämtade pojkarna på skolan och gick raka vägen till lekplatsen. De gungade och hoppade som de brukar göra där. De lekte av sig en stund innan det blev dags för att gå till affären och handla till dagens middag. Det blir inget speciellt. Stéphanie har önskat makaroner med baconröra länge så jag tänkte uppfylla hennes önskan idag.

Jag önskar er alla en fin kväll. Sköt om er!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: