web analytics
Gå till innehåll

Mamma Mia! The Party!

Ojojoj...vilken show! Jag kommer leva länge på den upplevelsen. Jag har varit och tittat på en del musikaler men denna slår priset! Vilka musikalartister, showartister, musikanter och akrobater men även skådespelare! Ingen annan musikal kan klå detta. Mamma Mia! The Party! Har lagt ribban otroligt högt. Har du inte sett den men vill...Tveka inte! Gå och se den!

Så fort portarna slogs upp så var det en resa som man sent kommer glömma. Vi kom dit 18:30. Dörrarna öppnades 19:00. Från då till 22:00 var det full underhållning. Vi åt god mat. Förrätt, huvudrätt och efterrätt. Under pausen så gick skådespelarna omkring och pratade med oss gäster. Vi hamnade i Grekland och när klockan var slagen och det hela var slut så var vi i samma ögonblick tillbaka i Sverige 😉 Efter showen kunde man stanna kvar på efterfest, men vi valde att gå hem. Nej...en helt underbar upplevelse!

Jag dansade Fame när jag var yngre och den gruppen som jag var med i hade vi 3 danslärare. En av dom var så duktig. Hon sjöng så bra och var jätteduktig på att dans. Jag tänkte då att hon kommer nog gå långt och det gjorde hon. Tjejen heter Anki Albertsson och sjunger i videon nedanför. Hon pratar lite först så ha tålamod. Det är värt att vänta på 😉

Kortet ovanför står Stéphanie till vänster och Beatrice till höger ❤️

Jag och min äldsta dotter åkte till Göteborg redan i tisdags förra veckan. Min yngsta dotter skulle flytta så vi åkte för att hjälpa henne. Det har varit tungt att bära men det har gått. Nu är allt uppe i den nya lägenheten så nu är det bara att ställa i ordning. Det var skönt och kunna gå på musikalen och bara få njuta av god mat och vacker sång.

Vädret har varit kanon. Varmt och gott. Dock ska det tydligen regna i morgon och på tisdag men det behövs så jag ska inte klaga. Igår grillade vi. Gick uppför ett berg som ligger nära där Beatrice bor. Utsikten var vacker. Vi grillade och bara njöt av lugnet.

Jag hoppas att ni alla har det bra i sommarvärmen. Önskar er alla en fin dag!K

Kram kram ❤️

2 reaktioner på ”Mamma Mia! The Party!

  1. Nadja

    Jag har vart på den 2 gånger 1 gång på genrepet innan premiären och 1 gång när min syster spelade farmor där men det är 2 st som spelar farmor men inte samtidigt och den första är den som var med i Stockholm när de hade den partyn och sen min syster som är artist och brukar sjunga på grekiska i olika band och skådisen som spelade nikos är min favorit ifrån en serie lyckoviken

    Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: