web analytics
Gå till innehåll

Man gör sina val här i livet

Hela livet bygger på de val man gör. I början så kan man ha svårt att förstå vad syftet är i vissa handlingar och man vet inte riktigt vad allt står för. Kanske så inser man inte först att det faktiskt kan båda något gott ur allt som händer.

Jag är en människa som tror på att det som händer har en mening. Oavsett om det är avsiktligt eller inte. Jag tror även att från det negativa så föds det något positivt. Man tar lärdom av det som händer och kan ta det med sig i nästa steg här i livet.

Jag försökte ta bort min facebook idag men det gick inte för jag har ju min blogg kopplad till facebook och kan inte vara administratör till den om jag inaktiverar min sida så jag har satt över den på min dotter. Men jag kunde inte inaktivera sidan ändå. Konstigt! Jag har dåligt  minne men jag har för mig att jag har varit här en vända tidigare och kom ingen vart då heller. Alltså så lärde jag mig inget hahahaha.

Ja jag finns kvar på facebook men går inte in lika ofta. Jag är trött på allt som händer där inne ibland. Behöver inte vara något speciellt utan det är så ibland. Alla spelförfrågningar man också får står mig upp i halsen ibland. Det ska finnas en funktion som gör att man spärrar dessa förfrågningar men jag får ju upp dom ändå!

Förra året vid denna tiden hade vi fullt upp med min stora dotter som blev sjuk. Det tog väldigt lång tid för henne att bli bra och det är än inte helt bra. Ikväll så fick hon ont igen och det är andra gången denna veckan. Jag hoppas inte på en repris. Hon hade det så jobbigt.

Nu ska jag lägga mig. Det kommer en dag i morgon med. Jag hoppas ni haft en fin dag i vrigt och en mysig kväll. God natt och sov gott med er <3

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: