web analytics
Gå till innehåll

Man måste ta sitt ansvar

Om du hade ett treårigt barn som sov i bilen o skulle göra några ärenden i stan. Skulle ni lämna det sovande barnet kvar i bilen då?

Jag skulle inte göra det. Jag förstår inte hur folk vågar göra det. Tänk om barnet vaknar o ser att hon/han sitter ensam kvar i bilen och vet inte vart hon/han befinner sig. Eller så rentav så kommer det en biltjuv som tänker ta bilen och som bonus få ett barn med på köpet.

Jag väcker mina barn om jag ska gå ifrån bilen. Tar barnen med mig och tar mitt ansvar som mamma.

Intressant?

Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

6 reaktioner på ”Man måste ta sitt ansvar

 1. Smulan

  Jag förstår inte dom som vågar lämna sina sovande barn kvar i bilen. Vad som helst kan ju hända. Tänk om barnet vaknar o går ur bilen o går i väg? Det vet man ju inte heller.

  Tack. Önskar dig detsamma. Kram

  Svara
 2. Lilian

  Har aldrigens tänkt den tanken, att lämna barn ensamma i bilen.När min minsting var liten, sa hon tydligt ifrån att hon inte gillar fisk, då vi skulle äta. Men om det var "orrkött" gick det hur bra som helst. T.o.m stekt strömming gick ner utan vidare. Ha en super dag

  Svara
 3. Smulan

  Hahaha..ja barn är lätta att lura ibland men just nu här med min 4-åring så tycker han inte om någonting. Jo pannkakor, men det vet han u hur det ser ut o smakar så det går inte lua han med det.

  Ha en fin dag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: