web analytics
Gå till innehåll

Man måste våga för att vinna

Klockan har precis närmat sig fem och jag har varit vaken en stund. Har svårt för att somna igen. Det är för många tankar som yr omkring.

Jag tänker bland annat på äkta vänskap, om vad det innebär. Vänskap finns i alla former, så det gäller att sortera. Vänskap är inte bara mellan två personer som träffas för första gången någonstans utan Vänskap kan även byggas mellan personer som på något sätt delar blodsband.

Hur är jag själv som person? Jag skulle kunna ge bort min sista krona till någon som behöver den bättre. Jag vet hur det är att leva fattigt.

Jag försöker ställa upp så mycket jag kan när andra behöver hjälp. Jag har kanske inte alltid kunnat hjälpa till med pengar, men jag har ställt upp på andra sätt. Allt handlar inte om pengar. Jag har lyssnat, stöttat, kommit med råd. Backat upp på alla möjliga sätt. Jag har gett bort saker. Jag trodde att det räknades, men det gör inte det för alla. Det har jag förstått....och det sårar.

I min terapi har jag lärt mig mycket. Speciellt om att närma mig själv och mina behov. Jag har börjat tänka på mitt liv och hur det ser ut. Vad jag vill fylla min vardag med för att må bra. Jag har märkt att jag måste stänga dörren för en del människor annars kommer jag inte vidare. Det kommer bli tufft men jag tror att jag måste.

Det är ibland tuffa beslut man måste ta. Man måste våga för att vinna!

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: