web analytics
Gå till innehåll

Man ska aldrig säga aldrig

Jag har varit gift en gång tidigare. Då höll det inte så länge. Tack och lov. Vi gifte oss. Några veckor senare stack han men det tog nästan ett år att skilja sig. Den dagen var efterlängtan. Det var jobbigt i sig men helt underbart samtidigt. Jag skulle bli av med daglig misshandel mot något bättre, min frihet.

Jag blev dock intr helt fri. Han körde och jagade mig i Eslöv. Ringde och sms:ade i tid och otid. Hotade mig till livet var o varannan dag. Men hur jobbigt det än var så var jag lyckligare än på länge.

Att gifta om mig? Aldrig!!!

Men man ska aldrig säga aldrig. För 4 år sedan så stod jag i Borgholms kyrka och sa Ja till Fredrik. Och hör och häpna. Vi är fortfarande gifta. Han har stått ut med mig i 4 år 😉

Vi har haft många motgångar men vi har klarat dom alla. Några har försökt att få oss gå skilda håll men icke. Än står vi kvar vid varandras sidor men jag ska erkänna att det ibland har sett mörkt ut. Det är när ens egna självförtroende har sviktat och att man inte har orkat med de människor som ägnat sitt liv till att få bort mig härifrån.

Men jag är alltså kvar och vi lever tillsammans för varandra och för våra barn. Jag ångrar mig inte med att jag gick emot mitt eget aldrig 🙂

4 reaktioner på ”Man ska aldrig säga aldrig

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: