web analytics
Gå till innehåll

Månaden snart slut

I morgon är sista dagen på denna månaden. Sedan är vi inne i augusti. Sommaren har inte fått lov att komma riktigt känns det som. Jag har inte badat en enda gång i år, men jag ska inte säga att jag inte haft tillfälle för det har jag. Det har blivit några turer till havet men jag badade inte men det gjorde barnen. Nu ångrar jag lite att jag inte slängde mig i vattnet för det blir kanske inte fler tillfällen för det.

Jag har tagit det allmänt lugnt idag om man bortser från tvätten. Det är ju något som tillhör vardagen här hemma så det är inte så ofta som jag ser det som extra jobb.

Nu blir det sängen iaf. Dagen har gått fort och jag känner mig rätt så trött. Ni får ha en fin kväll och en skön natt.

Intressant?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: