web analytics
Gå till innehåll

Mannen i mitt liv och jag

God middag. Nu är inbjudningarna iväg till dom som ska bli bjudna till Robin och Toves flickas dop. Jag har korten och kuverten själv så det tog lite tid men ändå inte så lång tid jag trodde det skulle bli. Kuverten fick jag lite hjälp av Stéphanie och Beatrice. Jag gjorde kuverten, Beatrice klistrade och Stéphanie skrev adresserna. Det kallas för teamwork 🙂 Skönt och fått dom gjorda i alla fall.

Idag ska jag och Fredrik iväg. Inte så långt. Vi ska till Kalmar bara. Vi tar in på Stensö camping över natten. Sen blir det en god middag och bio ikväll. Det är sällan vi är barnlediga och förra söndagen när vi varit gifta ett år så spenderade vi dagen med familjen. Därför åker vi iväg nu över natten. Vi har stora barn där några är vuxna som tar hand om de små. Ett stort Tack till er <3 Älskar er <3

Tänk att vi har varit gifta ett år redan. Inte så länge kanske men vi har varit tillsammans i 10 år. Jag visste inte vad kärlek var innan jag träffade Fredrik. Han är otroligt snäll och älskvärd. Han tar mina barn som sina egna och de älskar honom och tar honom som sin pappa. Visst kan jag gnälla ibland men jag älskar Fredrik otroligt mycket. Han och jag har varit med om många stormar och i stället för att det särade på oss så har banden mellan oss stärkt.

Nu ska jag göra mig i ordning för att åka iväg. Jag hoppas ni får en fin lördag.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: