web analytics
Gå till innehåll

Mardrömmar och ångest

Gick till pappas grav och tände ett ljus det var lite folk ute och gick fast Borgholm ligger öde. Lite tråkigt samtidigt för det är rätt så dött. Dock stör det mig inte så mycket ändå då jag tycker om lugnet.

Jag har som hemuppgift genom terapin att gå ner till stan vidare till hamnen. Jag får ju ångest ibland av bara tanken på att jag ska gå ner och mestadels när jag går ensam. Känner mig inte trygg. Kan bero på då jag för ett X antal år sedan blev jagad i Eslöv där jag bodde innan jag flyttade till Öland. Vart jag än var där var min före detta. Var inte han där så fanns det andra som höll koll. Polisen sa till mig att inte gå ensam. Jag var ju gravid och hade svårt att röra mig.

Det har gått många år sedan jag senast såg denna mannen men ibland så känns det som att det vore precis nu. Tankarna springer iväg och jag stressar upp mig själv. Får ångest och oro. Tryggheten försvinner. Innan jag började på denna terapi så kände jag mig ibland sjuk i huvudet. Idag efter flera månader börjar det sakta men säkert gå in att det inte är mitt fel det som händer.

Jag har lärt mig mycket om mig själv och jag känner att det finns områden som jag behöver jobba extra med. Självkänslan, självförtroendet är inte på topp. Ibland kan jag låta väldigt självsäker men inombords så svajar det ordentligt.

Just nu är jag på väg till min dotter i Kalmar. Dags för terapi i morgon och sedan brukar jag ligga däckad i två dagar. Sedan behöver jag lugn och ro efter min terapi. Min mobil kommer jag inte att prioritera. Tar inga samtal mellan måndag till torsdag morgon. Jag måste tänka på mig själv.

Har kommit in i en period med mardrömmar igen. I natt drömde jag något som fick mig att känna mig så otrygg. Jag vaknade och skulle gå på toaletten men kände mig så rädd och så otrygg. Fruktansvärt jobbigt!

När vi gick till graven så gick vi ner till stan och ner till hamnen. Tog några foton på de sociala ankorna som finns i parken.

Ni får ha det gott. Sköt om er ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: