web analytics
Gå till innehåll

Marknad i sol och regn

Idag har jag jobbat några timmar. Skönt och komma hemifrån lite. Dock så känner jag mig fortfarande förkyld men jag tror det är allergin med. Kanske blir det bättre nu när det går regnat och rensat luften lite. Vi fick ändå tur med vädret under de timmar vi gick under marknaden.

Barnen hade roligt. Jag hade mina 5 minsta med mig. Den äldsta i den skaran är 18 år 😊Vi gick rundan.  Barnen fick vars en peng som de kunde handla för. De använde sina slantar på olika sätt. Beatrice o Stéphanie åkte karuseller. Beatrice köpte ett mobilskal och Stéphanie brända mandlar. Benjamin kastade pil och vann bollar och choklad. Hampus köpte en leksaksgevärr med ljud och Pontus köpte sockervadd. Sen åkte Hampus och Pontus 3 karuseller.

Jag köpte vars en keps till småkillarna och vars en hatt till Benjamin och Hampus. Pontus var smart och sparade lite pengar. Själv köpte jag inget på marknaden men däremot lite på loppisståndem som fanns innan marknaden. En tidning om Olof Palme och en ny DVD-box med Nils Poppe texter. Allt för 25 kr.  Men fast jag inte handlade till mig själv på marknaden så gick det ca 1000 kr. Jag fiskade faktiskt en gång och tog en presentpåse en gång. Dock inte till mig själv utan till lilla Nellie. Söta nallar fick hon.

Det har varit en skön dag. Det är roligt att få spendera sin tid med barnen. De växer så fort och jag vill inte missa så mycket av deras dag. Jag vill skapa minnen som jag kan bevara i mitt hjärta.

Nu är det kväll och det är dags för mig att sova. God natt och sov gott!

image

image

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: