web analytics
Gå till innehåll

Märkta för livet

Det har hunnit bli eftermiddag i stort sett och jag har inte gjort något vettigt än. Jag har dock suttit och tittat på olika bröllopsklänningar på internet. Det finns ju så många fina så det blir svårt att välja. Jag har några månader på mig men som vi alla vet så springer ju tiden iväg och det finns så mycket annat som ska planeras 🙂 Det är roligt i alla fall.

Stora dottern sover över hos en kompis och kommer inte hem förrän i morgon. Robin har sin flickvän Tove här och de är just nu nere i stan och kikar runt. De små spelar spel och tvillingarna är på badet. Det är rätt så lugnt med andra ord.

Jag ska börja läsa min bok som jag fick i julklapp av Fredrik och barnen. Märkta för livet heter den och den verkar riktigt bra.

Handling

En sommardag 1986 vaknar nioåriga Jana Berzelius upp på ett sjukhus. Hon har inget minne av vem hon är eller var hon kommer ifrån.
Tjugosex år senare får Jana som framgångsrik åklagare uppdraget att leda förundersökningen i det uppmärksammade mordet på Hans Juhlén, verksamhetschef på Migrationsverket i Norrköping. Tillsammans med kriminalkommissarie Henrik Levin och kriminalinspektör Mia Bolander inleder hon ett intensivt arbete med att lösa fallet.
Senare hittar man ännu ett lik. Denna gång är det ett barn. Allt tar en oväntad vändning när det visar sig att spåren leder mot den döde pojken. Och ju mer Jana gräver i hans bakgrund desto närmare kommer hon sanningen om sin egen. Och hon möter en mörkare och blodigare historia än hon någonsin kunnat föreställa sig.

Den verkar vara bra. Har du läst den? Vad tyckte du?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: