web analytics
Gå till innehåll

Maskeraddags

Morgonen har sprungit iväg. Barnen är i skolan o de två små är lediga idag. Vi ska snart i väg till stan o uträtta några ärenden. Pappa ska ha ut sin medicin på apoteket o sen ska vi handla lite. Ska upp en sväng till pappa med hade vi tänkt. Fredrik ha jouren hela helgen så det blir att bli hemmakring iaf.

Skolan har en vanlig skoldag i dag men de  som vill får klä ut sig då de har maskerad under hela skoltiden idag. Stéphanie, min snart 12-åriga dotter klädde naturligtvis ut sig. Hon sa först att hon skulle vara en nörd. Hur en sådan ser ut vet jag inte men hon skulle ha sin 7-åriga lillasysters joggingbyxor på sig, o de skulle vara högt uppdragna i midjan. Sen skulle hon ha långa strumpor som gick ovanför byxorna, och en svart peruk på huvudet som hon hade handlat in.


Sen ändrade hon sig för sen skulle hon vara en kille och sen ändrade hon sig till att vara en liten mesig skolflicka.

Här är resultatet.

Tjejen till höger är min dotter. Hon med den svarta peruken och den andra flickan är hennes bästa vän. Hon klädde ut sig till en barbiedocka.

Os är i full gång. Jag gjorde bort mig häromdagen när jag pratade med min svärmor. Vi pratade om isdansen och jag sa att jag fattar inte varför dom måste sända det på natten. Man sover ju då. Så säger min svärmor:   -Men det är ju dag där!

Hmmm. Ja man ju inte tänka på allt! Eller hur?

Anja Pärson vurpade ju häromdagen. Hon kunde ha slagit sig ordentligt men hon klarade sig bra. Jag trodde ärligt talat att hon var uträknad, men hon körde på trots att hon hade ont. Hon tog bronsen. Helt otroligt.En tuff kvinna.

Nej, nu ska jag lata mig med en kopp kaffe innan dagen börjar. Önskar er alla en fin dag!


Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

2 reaktioner på ”Maskeraddags

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: