Gå till innehåll

Massmördare vill bli fri

Människan kan inte ha någon hjärna. Förlåt att jag säger det men det måste vara så att han är hjärnlös. Hur i hela fridens namn kan han tro att han skulle få gå fri efter att ha mördat så många kvinnor?

Ja han blir kanske fri? Det vet man ju inte. Ibland finns det kryphål även för sådana. Jag hoppas och önskar av hela mitt hjärta o existens att han blir fortsatt inlåst! Premiärminister Gordon Brown säger att det är högst osannolikt att han blir frisläppt så man får väl hoppas på det!


Aftonbladet

Jag skulle aldrig ha tränat idag. Ont hade jag innan. Ni ska bara veta vad jag har nu. ONT har jag. En varm dusch ska det bli o sen blir det sängen. Känner mig inte alls på topp idag. Allt är tråkigt. Känner mig osynlig. Kanske lika bra att vara det. Men att känna sig som det o att vara det är två skilda saker.

Robin har varit o klippt sig idag. Han blev så snygg så! Ja det avr han innan med 😉 men nu blev han extra snygg...*ler*... Det är min son det!

Nej. Nu slipper ni mig för i kväll. Ha en fin kväll!

Läs även andra bloggares åsikter om , , , ,

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: