web analytics
Gå till innehåll

Massor med mys väntar

Denna natten har varit lång. Har vaknat ofta och har haft svårt att somna om. Gick upp kl 04:50. Lagade en kopp kaffe och gjorde mig i ordning för att åka med Fredrik till Kalmar. Jag hoppade av hos Stéphanie och Fredrik fortsatte till sitt jobb. Nu sitter jag här i Stéphanies soffa och lyssnar på hennes andetag. Hon sover som en stock. Jag blir lite avundsjuk faktiskt.

I helgen ska jag ha mina älskade barnbarn. Det kommer bli massor med mys. Det är precis det jag behöver. Jag känner att jag är i en svacka emellanåt. Snön kan vara vacker och den lyser upp i mörkret men det hjälper inte. Mitt humör dalar så fort jag måste vara ute och frysa. Vintern är inte min årstid. Ironiskt nog så är jag född i en vintermånad.

På måndag är det dags för terapi igen. Min terapeut brukar fråga hur veckorna har varit. Låg och tänkte på vad jag har gjort i dessa två veckor men jag kommer inte ihåg. Mitt minne är inte det bästa, men jag tycker jag borde komma ihåg något. Funderar men det står helt still. Kanske kommer det tillbaka mitt stackars minne. Tiden får utvisa.

Nej. Jag ska nog försöka vila en stund mitt huvud behöver det. Önskar er alla en fin dag. Kram kram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.