web analytics
Gå till innehåll

Måste våga att tänka och känna!

Solen skiner. Det är fint väder men det vär kvavt. Det är inte mycket man orkar göra. Värmen gör sitt men även psyket. Jag är trött. Jag vek en tvättkorg med tvätt och var helt slut efter den. Förr var jag aktiv men idag blir jag trött för minsta lilla. Varför? Det skulle jag vilja veta. Det rör dig mycket i huvudet. Speciellt efter terapin. Förmodligen är det därför som tröttheten kommer.

När alla tankar kommer brukar jag fly undan dom, men idag ska jag försöka stanna upp och våga tänka och känna. Visst låter det enkelt? Men det är inte det. Det är tankar och känslor som är svåra att ta till sig. Men jag jobbar på 😊

Idag ska jag tvätta tänkte jag. Måste få undan lite. Annars blir det förhoppningsvis en lugn dag 😊

Jag hoppas att ni alla mår bra. Önskar er en fin dag ❤️

Publicerat den Kategorier PTSD

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: