web analytics
Gå till innehåll

Mat mat mat

Det är så skönt att det är fredag. De små har varit hos dagmamman o de övriga barnen i skolan. Jag var en stund hos Robin idag. Det är roligt o se vad barnen gör o vad de lär sig. De är duktiga.

Robin o hans klass skulle spela hockey på lektionstid o Robin hade gjort många mål. Han är kanonduktig på sport den killen.

Iris, min svärmor kom o tog en fika med oss idag. Alltid lika trevligt när hon kommer., Hon bjöd hem oss på middag på söndag. Barnen kommer att bli överlyckliga för hon ska göra kroppkakor. Hennes kroppkakor är de godaste jag har ätit. Så det är mer än barnen som blev glad...*ler*...

Vi har haft tacos här hemma o Pontus är så rolig. Bara han hör ordet mat så springer han upp o sätter sig i kökssoffan o säger, mat, mat. O hör man inte så pratar han högre o högre. Till sist så säger han till på skarpen. Har man hunnit o dukat fram så sitter han med tallriken o skriker mat.

Han älskar mat den killen...skratt...

Sitter här o läser nyheterna. Som vanligt. Jag läser alltid dom på nätet i stort sett. Jag läste att vetenskapsmän granskar Gekås i Ullared.

Vad är det som gör att så många människor kan köa utanför detta varuhus i så många timmar som många gör?

Jag älskar själv att åka till Ullared. Jag har köat några ggr o en gång så öste det ner. Det var naturligtvis mindre roligt. Jag åker inte bara dit för att det är billigt. De har allt på ett o samma ställe i stort sett o det tycker jag är kanon. Man kommer ut lite på en tripp o bara det är charmigt o härligt.

Sen så sparar man ju pengar oxå o det är ju ett bonus. Åker ni till Gekås? Har ni långt dit? Vi har ca 25-30 mil.

Det som jag mest handlar där är ju kläder då först o främst, men sen har de köksmaskiner som de har i alla andra affärer fast billigare. Cd skivor o dvd. Spel och leksaker. Ja de har hur mycket som helst. Porslin och prydnadssaker. Jag älskar ju smide tex o de har en hel del sådant där.

Ja de som inte varit där har missat något iaf. Det tycker jag.

Sitter här o ser tecknat med barnen. Kanske sätta igång en film lite senare när barnen lagt sig eller så blir det en tidig säng. Vi får väl se. Vad ska ni göra i kväll då?

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.