web analytics
Gå till innehåll

Mätt och trött

Jag och Fredrik var julbord idag och det var så trevligt. Vi var 12 stycken som åt och hade en mysig stund med mycket god mat. Det är så roligt för när jag hamnar bland en liten mängd folk så känner jag mig så bortkommen. Jag visste vem de flesta var och så så det handlar inte om det. Men det har alltid varit så. Jag känner mig som sagt bortkommen och känner mig inte riktigt hemma. Sitter tyst och lyssnar på alla andra.

Jag pratade lite men jag var nog den som satt mest tyst i alla fall. När vi skulle gå hem så var klockan redan 21:50 och vi kom dit klockan 18. Inte en enda gång satt jag och tittade på klockan och jag hade ingen tanke på hemmaplan. Viktoria, min dotters bästa kompis mamma och min vän satt barnvakt. Det hade gått så bra så.

Nu sitter jag här och är både mätt och trött så det blir sängen för mig. Det kommer en dag i morgon och då bär det av till Kalmar för storhandling. Sedan ska det bakas på söndag. Barnen ser fram emot det 🙂 Ja jag med faktiskt. Det ska bli roligt.

Nej. Jag säger god natt och sov gott.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Mätt och trött

 1. Villa Svea!

  Hej!
  Hoppas du hittade vad du skulle på shoppingen!
  Trevligt att kika in här, jag kommer tillbaka.
  På måndag är det dags för mig att åka till kalmar för våra sista julklappsinköp=)

  Ha en härlig kväll!

  Johanna, Villa Svea

  Svara
 2. Smulan

  Hej 🙂
  Roligt att du kikar in. Du är så välkommen så. hoppas du ska trivas här på min sida.

  Jag hittade en del. Mer än vad jag hade tänkt men så är det väl alltid. Dock så har jag allt nu och det är rätt så skönt. 🙂

  Ha en fin söndag!

  Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: