web analytics
Gå till innehåll

Med andra ord

Haft en mycket trevlig kväll. Vi spelade Med andra ord. För mig var det premiär. Det var mycket underhållande. Ett spel jag verkligen rekommenderar. 

Hampus har haft idrottsadag idag och hamnade på fjärde plats i en gren. Under morgonen så blev en 8-åring pkörd  utanför skolan. Det var en pojke som Pontus kände så vi pratade lite med honom när han kom hem från skolan. Pojken som blev påkörd klarade sig bra tack och lov.

Nu är det sovdags för mig. God natt och sov gott!

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 5 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Kommentera

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: