web analytics
Gå till innehåll

Med facit i handen

Idag har jag inte gjort så mycket men ändå är jag trött som bara den. Jag har varit på ett möte och ett samtal. Det tredje med och om Stéphanie gick Fredrik på. Samtalet gick bra och det var rätt så skönt och sitta där och prata idag.Jag pratade om pappa bland annat och allt runtomkring honom. Saknaden är fruktansvärt stor efter honom.

Jag fick en intressant fråga idag. Om du hade kunnat gå tillbaka i tiden innan begravningen. Hade du gjort annorlunda idag då?

Som de flesta vet som läser min blogg så bodde pappa här i samma stad som jag. 30 mil från övriga barn. En del av barnen har inte varit i kontakt med pappa under flera år och några av barnen har har varit här 1 gång sedan pappa flyttade hit för 3 år sedan.

Den frågan var intressant faktiskt för idag sitter jag med facit i handen. Jag vet idag hur jag blev behandlad efter begravningen och jag vet vilka lögner som sprids. Men oavsett det så hade jag inte gjort annorlunda för detta var precis det som pappa ville ha det och hans önskan borde respekteras tycker jag. Jag lovade pappa och jag höll det. De syskon som inte vill ha med mig att göra på grund av det visar sitt rätta jag och de kan jag vara utan i mitt liv

Ja man ska tro på sig själv. Det är så man kommer någonstans här i livet. True talent verkar vara ett mycket intressant program men jag har lyckats att missa de flesta vilket jag tycker är synd. Det är ju så ibland att man har inte tid med att sitta och titta på tv. Finalisterna är iaf utsedda nu så nu ska jag försöka ta mig tid att titta. Det är roligt när tävlingen drar igång på allvar.

Jag läste på aftonbladet om Kikki Danielsson. Jag vill läsa hennes bok som hon har skrivit. Tror att den är rätt så intressant. Man får oftast höra versionen från de anhöriga men sällan från den som druckit eller missbrukat. Alla har redan en förutfattad mening om den personen.

Nu är barnen nattade och jag ska gå samma väg tror jag. Gårdagen sitter i fortfarande och tröttheten har inte gått och lagt sig precis. Ha en fin kväll alla.

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Med facit i handen

  1. Smulan

    Hej 🙂
    Jag tycker det känns alldeles utmärkt. Jag älskar min stora familj och skulle inte vilja ha det annorlunda. Att det blev så många som 7 är egentligen en slump. Inga av mina barn var planerade men mycket älskade från början. När jag blev gravid så var det inget snack om saken utan det var självklart att jag skulle ha dom.

    Det går mycket tid till barnen men det får man igen sen. Jag skulle inte vilja byta min vardag mot något annat 🙂

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: