web analytics
Gå till innehåll

Medan han lever – en självbiografisk bok

Jag är en så kallat buzzador vilket innebär att jag får testa produkter för att sedan ge min åsikt om. Denna gången var det dags för Storytel, en tjänst där man kan lyssna på ljudböcker obegränsat för en summa på 169 kr. Jag har funderat många gånger på att testa den men det blev liksom aldrig av. Nu fick jag chansen att testa den och då tog jag den vilket jag blev glad för.

Jag började med att leta upp några böcker som jag var intresserad av. De lade sig under min bokhylla. Jag valde ljudboken Medan han lever av Elaine Eksvärd. Den handlar om ett utsatt barn som borde fått växa upp i trygghet men som fick en förlorad barndom i stället. Hennes pappa utsatte henne för sexuella övergrepp. Inga våldtäkter eller så men ändock övergrepp.

Elaine som själv berättar tar oss med till 80-talet där hon berättar om hennes liv i misär de helger hon är hos sin pappa. Då jag själv varit utsatt som barn tar till mig handlingen med ett hugg i mitt hjärta. Elaine tar upp många frågor som jag själv ställt mig som barn men även som vuxen. Jag kände igen mig så otroligt mycket i hennes tankar och funderingar.

Tycker ni om självbiografiska böcker så är denna helt klart värd att lyssna på, eller läsa om ni istället föredrar det.

Tjänsten Storytel rekommenderar jag verkligen varmt. jag kommer att fortsätta att ha min prenumeration där. 169 kr i månaden är otroligt billigt m man är en bokmal som jag. Ljudboken har gått varm på kvällen när jag vill varva ner inför sängen. Jag har lyssnat på boken när jag har stäat och plockat undan. Det har varit roligare att städa kan jag säga.

Är ni nyfikna på tjänsten? Tryck er vidare till Storytel. Föredrar ni att läsa boken så hittar ni den på Adlibris eller på Bokus.

Medan han lever

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: