web analytics
Gå till innehåll

Medium och spådamer

Tror ni på medium? Finns det dom som kan sia ens framtid och kan de helt möjligt veta vad som har hänt i ens liv? Det här med medium har varit mycket omtalat i medier i ibland. Det finns dom som säger sig kunna spå men som inte kan det och det har bevisats, men sedan finns det faktiskt dom som kan det då även det har bevisat för mediumet har visst mer än vad den skulle ha gjort.

När jag var 22 år gammal så gick jag på en marknad. En dam frågade mig om ja ville bli spådd men jag sa nej. Hon tog min hand och berättade att jag bivit mamma till en pojke och pojkens pappa hade ingen kontakt med barnet. Jag gick själv. Hade inte min son med sig men ändå så kunde hon säga detta. Hon kunde se allt jobb jag la ner på min son. Betalning ville hon inte ha i heller. jag gick därifrån något fundersam.

Idag kan man spå sig online på nätet. Har du testat det? Jag har inte gjort det och jag vet inte om jag vågar göra det heller. Inte för att jag är rädd men jag vet inte om jag skulle vilja veta hur min framtid ser ut. Den skapar man lite själv och resten vill jag nog ha det som det kommer. Men för den som vill spå sig kan kika in på spå sig online. Där kan ni läsa lite om de tjänster de har.

Berätta gärna hur det gick om du spår dig 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.