web analytics
Gå till innehåll

Mellan kärlek och död

Jag är med I en novelltävling och behöver läsare som betygsätter. Skulle du vilja vara en bland dom?

För att göra det så måste man bli medlem. Det kostar ingenting. Är du dessutom intresserad av att läsa så finns det en del att välja mellan där.

Tryck på länken nedan för att komma till mitt bidrag. Tryck på den rödorangea knappen där det står: Jag vill läsa den.

Jag får ett mail om att du har ansökt om att läsa. Sedan godkänner jag och du har en novell framför dig som jag hoppas ska falla dig i smaken ☺

https://app.betareader.io/books/5f857fd06acbdb003e99967a/overview

Jag älskar att skriva. Har varit dålig på det den sista tiden men ska försöka komma igång igen. Nedan kan ni klicka in er på gårdagens inlägg. 

Ny dag med nya möjligheter

Ja halva veckan har gått och jag har varit i Kalmar sedan i söndags. Jag har bara varit och gjort det som faller mig in. Vilat min kropp. Med kylan så kommer mina onda leder. Men jag ska inte klaga. Det finns alltid någon som har det värre.

Saknar mina barn därhemma. Ska bli roligt o se dom igen. Inget nytt barnbarn har synts till än ☺ Jag är så förväntansfull. Det är snart dags. Dock så kan hon ju gå över tiden. Men hur som haver så borde pojken komma till världen inom två veckor i alla fall ❤

Nu blir det en kopp kaffe för mig. Sedan ska jag höra en av mina hemuppgifter som jag har fått av min terapeut.

Kram på er ❤

Publicerat den Kategorier Personligt

Om Lisa

Sjubarnsmamman som bloggar om livet. Har fibromyalgi och diabetes. Jag har några ljus I livet. 7 barn och 7 barnbarn ❤ Att skriva, fotografera, läsa böcker och pyssla är några av mina intressen.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.