web analytics
Gå till innehåll

Mellandagsrea

Vilken dag det har varit idag. Vi har storstädat hela övervåningen och gjort i ordning så barnen fick plats med sina ny leksaker. Det skulle man ha gjort innan egentligen, men nu är det gjort iaf. Det blev en hel del slängt med. Jag passade på att sortera allt och en del lades undan och en del slängdes. Det andra lade vi tillbaka så fint tillsammans med de nya sakerna.

Är det idag mellandagsrean börjar. Har ni varit på den? Jag har bestämt mig för att inte gå. För det första behöver jag ingenting och för det andra så tycker jag det är jobbigt med att trängas med folk. Elgiganten hade visst tabbat sig ordentligt. En kille var intresserad av en kyl. Detta var innan rean. Han fotade den för att inte glömma vilken kyl det var. När rean började så tänkte han vara smart att tjäna lite på kylen så han for dit men inte var det en positiv överraskning inte, Kylen hade gått upp i stället med 700 kr.

Nu säger Elgiganten att det kan varit att den var med i en kampanj. Vad då kan varit? Det vet dom väl om den var? Tyvärr så tror jag att det är många som gör så. De höjer priserna lite för att tjäna mer när rean börjar.

Det är snart kväll och vi ska snart äta kvällsmat. Väntar bara in stora dottern som är hos en kompis. Fredrik ska jobba imorgon men vi andra är lediga och har sovmorgon. Barnen är hemma hela jullovet.

Jag önskar er alla en fin fortsättning på julen.

Follow @smulan820 Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Mellandagsrea

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: