web analytics
Gå till innehåll

Melodifestival med mys

Jag är helt slut. Igår så slutade kvällen med rena kaoset. Min syster har flyttat hit och det är en vecka sedan nu. Första helgen och mina barn ville sova över där. Alla kunde ju inte göra det och de som frågade först fick. Sedan ville inte den första utan det syskon som inte skulle sova över där. Sedan lovade jag ett annat syskon som sedan blev ledsen när det första barnet ångrade sig.

Kaos kaos kaos. Inte bara av allt som hände utan även i mitt huvud. Jag var trött och klockan var mycket så det blev klara besked på vad som gällde sedan gick jag och lade mig. Det slutade med att ena dottern blev ledsen för hon var ju lovad först. Jag säger då åt henne att ta på sig så kan hon följa med då. Svaret blev: Jag fick ju inte. Då blev det bara: Gå upp och lägg dig. Vilket hon gjorde med lite klamp i trappan och tårarna sprutande omkring sig.

Det låter värre än vad det var förmodligen men jag tyckte det var jobbigt för hur jag än gjorde så blev ett barn ledsen.

Idag har vi varit hos Diana och tittat på Melodifestivalen. Det var hemskt kan jag säga. Inte att sitta hos Diana men att se på Melodifestivalen. Tänk så många dåliga artister vi har! Ja jag säger det fast jag förmodligen får skäll för det.

Det fanns tack och lov dom som faktiskt var bra. Ellen Benediktsson  till exempel. Hennes röst älskade jag och låten var underbar att lyssna på. Hon gick ju direkt vidare vilket jag hoppades på att hon skulle göra. Yohio gick också direkt vidare och det var även han som jag hade hoppats på. Det blev som jag vill för första gången. Elisa åkte ut och Helena Paparizou och Linus Svenning gick till andra chansen.

Jag förstod inte vad Sylvester Schlegel gjorde där. Ärligt talat så trodde jag attd et var ett stort skämt när han började sjunga. Sedan tänkte jag att han ska nog bara sjunga en kort stund för att göra det hela roligt. Sen skulle den riktiga sångaren komma in. Jag trodde det var ett skämt faktiskt.

Jag skulle ha varit på Tupperware idag men jag sov som en stock. Jag åt Falafel med sallad och jag däckade. Sockret blev för högt och jag kunde inte hålla mig vaken. Jobbigt när det händer men tack och lov så är det ändå inte lika ofta nu som tidigare.

Nu blir det sängen för min del. Jag hoppas ni har haft en fin kväll.

Bildrna har min vän Maria tagit 🙂

2 reaktioner på ”Melodifestival med mys

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: