web analytics
Gå till innehåll

Melodifestivalen har börjat

Såg ni Melodifestivalen? Det gjorde vi här hemma. Det blev inte riktigt som vi hade trott det skulle bli. Den tjejen som jag verkligen ville skulle gå vidare till final åkte ut. Visserligen bland de fem som gick vidare från start. Det var Mimi Werner. Jag gillade stilen på hennes låt.  Ace Wilder gick vidare direkt och det hade jag gissat rätt på. Hon är superduktig. Scennärvaro till tusen.

Jag har inte hört dom andra tävlande än så klart men jag hoppas Ace Wilder tar hem det hela för jag tror att hon har en stor chans att ta hem det i Eurovision Song Contest.

Ja vi får väl se hur det blir helt enkelt. Idag har vi tagit det lugnt. Lite nytta har vi fått. Jag har dammsugit nedervåningen och handlat ett par gånger. Blir lätt så när man glömmer hälften när man kommer till affären. För att se det positivt så har jag fått motion 🙂

Tvillingarna var på Slottsgården och haft roligt. De är hemma nu och Erica, Stéphanies bästa kompis kom för en stund sen. Vi ska kanske se Becks nya film eller så gör vi det en annan dag. VI har inte riktigt bestämt oss. Jag är trött men det är jag alltid nu för tiden tycker jag. Jag längtar så till våren. Ljus och värme vill jag ha.

I morgon är Fredrik iväg på kurs nästan hela dagen. Tove ska sjunga i kören i kyrkan så vi ska dit. Det blir väl en fika efteråt med. Sen måste vi tvätta och fortsätta att plocka undan lite här hemma. Funderar på att dammsuga ovanvåningen i morgon.

Jag hoppas att ni har haft en fin kväll. God natt och sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: