web analytics
Gå till innehåll

Men för guds skull…förstå!

Jag blev så irriterad idag. Satte ut på facebook i en köp och säljgrupp att jag ville köpa en kattunge till rätt pris. Då fanns det en som inte hade roligare för sig så hon kände sig "tvingad" att missuppfatta allt jag skrev. Att skriva till rätt pris var en dum formulering för jag borde förstå att en katt kostar skrev hon. Vilket jag informerade henne om att jag visste och att vad jag menade med rätt pris var att jag inte var ute efter en raskatt. Hon fortsatte med att gnälla om att en vanlig huskatt kostar ca 2000 kr för den ska chippas, vaccineras och avmaskas.

Jag försökte förklara för vederbörande att jag visste det och det var kostnader jag naturligtvis skulle stå för. Hon kände sig manad att fortsätta missuppfatta mig för i nästa stund skrev hon att jag borde förstå att jag inte kunde hämta kattungen innan den blivit 12 veckor. Jag informerade henne om att det hade jag inte tänkt göra i heller utan jag väntar naturligtvis tills katten blivit 12 veckor. Jag vet inte hur hon kunde missförstå mig där för hon fortsatte att skriva att jag inte kunde köpa en katt innan den är 12 veckor och jag skulle helt plötsligt inte vara djurvän och ta hand om katten.

Ja här blev jag något förbannad faktiskt och skrev att nu fick hon f*n sluta.

Varför finns det människor som inte vill göra annat än att hålla på och gnälla om precis allt. Oavsett hur jag förklarade och skrev så ville hon missuppfatta det jag skrev. Jag blir så trött på sådana människor!

Men men...nog om det. Idag har det regnat och blåst som bara den. Tyvärr så var det inte bara regn som kom för det kom snöflingor med tråkigt nog. Varje år går jag och hoppas på att få slippa denna snö men jag är helt säker på att Gud inte tycker om mig för det kommer snö ändå!

Det är klart att jag vet att det kommer snö  men jag hoppas på att få slippa...varje år.

Nu ska jag bege mig till min nybäddade säng. I morgon är en ny dag. God natt och sov gott!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: