web analytics
Gå till innehåll

Meningslöst och mindre roligt

Deprimerad och ledsen. Jobbig årstid. Man blir trött och hängig. Livet känns inte alltför roligt faktiskt. Man kan ändra på en del själv men vissa saker kommer alltid att finnas där. Man jobbar för en sak. Man finns där. Man ställer upp så gott man kan. Ibland så pass så att man glömmer bort sig själv. För vad? Jag tycker inte om denna mörka årstid, ändå så famlar jag hellre i mörkret. Då kan ingen se mig.

Jag har gått ner 20 kg sedan Gastric Bypass operationen. Jag skulle känna mig glad. Det gör jag väl på ett sätt, men ibland känns det ändå meningslöst. Med dessa 20 kg försvann det även 20 cm runt midjan. Jag är nu under 100 sträcket. Jag skulle känna mig nöjd och glad. Men det känns som att det spelar ingen roll.

Jag hade önskat att jag skulle blivit bättre i mina leder nu när jag gått ner i vikt. Att min rygg och mina knän skulle bli mindre belastade och inte göra så ont. Men det visade sig att jag har fibromyalgi. Mindre roligt. Ibland när det känns någorlunda bra så tänker jag att doktorn har fel. Sen kommer det onda fram och jag tänker: Fan. Han hade rätt.

Varför ska han ha det för? Räcker det inte med att jag är diabetiker?

2 reaktioner på ”Meningslöst och mindre roligt

 1. Åsa

  du ska va glad o nöjd över det att du gått ner vännen sen förstår jag att det är kämpigt med ångest oro depreisson värk.önskar dig en bra dag vännen gillar din blogg o följer den

  Svara
  1. Lisa (sjubarnsmamman)

   Tack. Roligt att du följer min blogg. Visst är jag glad att jag gått ner i vikt men ibland så känns det som att det inte spelar någon roll.

   Svara

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: