web analytics
Gå till innehåll

Meninslös och deppig

Jag har varit småkass i några dagar nu. Smådeppig mellan varven, men tack o lov ingen ångest. Det har varit en hel del nu de sista 4 månaderna så det kanske inte är så konstigt. Allt kommer ju i kapp en vare sig man vill eller ej.

Har funderat på att lägga ner min blogg. Känns meningslöst att ha den vid liv. Finns inte så mycket liv i den nu iaf så det spelar ju egentligen ingen roll.

Jag ska ner till stan idag o handla lite till Hampus födelsedag i morgon, sen ska jag hem o tvätta och städa. Så roligt liv man har. Det består av städ och tvätt. Väldigt innehållsrik vardag!...hmmm...

Jag har egentligen massor att skriva om, men jag väljer att inte göra det då det finns människor som gottar sig åt andras olycka o allt handlar inte om mig o jag vill inte skriva om andra då det inte är enbart mitt liv det handlar om, men visst har man önskat att man skulle kunna skriva av sig fritt utan att andra ska må bra över det.

Skrämmande att veta att det finns sådana människor.Ja strunt samma.

I kväll är det finalen i den svenska uttagningen till melodifestivalen. Anna Bergendahl är tippad som vinnare. Hon var duktig. Otroligt duktig och jag tror hon har en bra chans att bli skickad till Oslo, men själv hoppas jag på antingen Timoteij eller på Jessica Andersson.

Timoteijs låt var klämkäck men Jessica Anderssons låt var suveränt fin tyckte jag. Jag är ingen större fan av Jessica annars men denna låten gjorde hon kanonbra. Det lutar mot att jag vill att Jessica går vidare ändå faktist. Hon är värd det!

Ja jag ska se finalen i kväll. Ska bli roligt o se vem som går vidare. Bara det inte blir Pernilla Wahlgren så blir jag nöjd! Det är en människa jag inte kan med. Tyvärr! Med min vanliga otur så blir det väl hon som går vidare. Gör hon det så kommer jag inte att se eurovision song contest.

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: