web analytics
Gå till innehåll

Middagstips

Hade en trevlig kväll hos min svärmor i går. Vi var ditbjudna på kroppkakor och det var smarrigt kan jag säga. Ett tag sen vi åt det och då är det extra gott. Ska nog göra kroppkakor när min stora son kommer hem nästa gång. Han älskar kroppkakor.

Idag snöar det. När ska det ta slut? Det är kallt och rått. De varnar för snöoväder och det händer olyckor överallt. De som är på vägarna måste köra försiktigt. En barnfamilj har redan kvaddat sin bil. De verkar ha klaratr sig alla men två av dom hade tydligen fått allvarliga skador. Det är ett hemskt väder. Vilket väder har ni idag?

Idag har Benjamin två kompisar här hemma o leker,. Beatrice är hemma hos en kompis o leker. Det är inte många dagar kvar nu på  jullovet. Det går verkligen fort.

Jag har iaf hunnit att dammsuga av här hemma på nedervåingen och jag har plockat undan julsakerna. Ska snart ta julgardinerna med. Skönt och få bort det och komma in i de vanliga rutinerna igen.

Vi ska ha hemmagjorda hamburgare idag. Det ska bli gott. Ett tag sedan vi hade det. Jag tycker det är så svårt med denna middag varje dag. Ibland så måste man ha en stor fantasi för att maten inte ska bli densamma vecka in och vecka ut. Har ni några råd på middagar annars som man kan ha i veckan?

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: