web analytics
Gå till innehåll

Min blogg är bombaderad

Med foton från dagens bravader!

Det har varit en skön dag idag. Vi åkte upp till pappa och lämnade lite extra starka (tabletter) till honom. Var meningen att vi skulle bli kvar en stund men han spelade Fia med en vän så vi gick. Vi kan gå upp i morgon i stället. Vi åkte ut till Iris, min svärmor. Vi skulle gå ut med hundarna men hon hade varit ute med dom redan så det blev fika först i stället. Vi tog ut hennes mattor och lade dom i snön och sen tog vi en tur med hundarna. Då hade det gått en stund sen vi kom. De trivdes kan man säga.

Vi gick längst stranden och gick förbi campingplatserna de har där. Det är så fin natur i Köpingsvik. Oavsett om det är sommar eller vinter.

 När vi kom tillbaka till min svärmor så bankade jag på hennes mattor och sen tog vi in dom. Vi hann med en liten kopp med varm glögg innan vi skulle i väg och hämta våra barn. Benjamin hade fått nya skridskor av Iris i går och han ville naturligtvis testa dom idag så vi åkte till isbanan så de fick åka lite. Hampus och Pontus sprang omkring och hade roligt de med.

När klockan var runt 15:00 så åkte vi hem. Jag fixade tvätten som jag hade lagt i på morgonen och satte igång en ny maskin och sen var det in och fixa en smörgåstårta som jag ska ha i morgon. Fredrik ska laga mat i morgon så han skulle ut i frysen och ta fram köttfärs. När han kom ut så var frysen släkt och maten i frysen såg inte så gott ut kan jag säga. Det var bara att slänga en massa mat som fyllde en hel frys. Otur eller? Jag fixade ut maten som bara var att slänga och skurade lådorna. Fixade middag och nu sitter jag här med lagom ont i ryggen, men man ska känna att man lever 😀

Jag ska inte göra mer idag iaf. Den saken är klar. Barnen ska snart i säng så det blir lite mys med sagor och natti natti. Fredrik är på övning så det blir bara jag som går nattrundan idag. Jag önskar er alla en mycket trevlig kväll!

Intressant? Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

7 reaktioner på ”Min blogg är bombaderad

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: