web analytics
Gå till innehåll

Min dag idag med smörgstårta

Det har varit en fin dag! En dag att minnas med glädje! Smörgåstårtan gjorde jag idag. Påbörjade den i går rättare sagt och dekorerade den idag. Den var rätt så god om jag får säga det själv 🙂

Som jag skrev i förra inlägget så blev jag uppvaktad i morse när jag låg och sov. Frukostbricka med kaffe och smörgås och presenter. Sjungande barn och sambo. Lite senare kom min pappa hit med taxin och Iris, min svärmor kom oxå. Det var jätteroligt.

Jag fick inte alla på kort idag. De små sprang ifrån bordet så fort de hade ätit så det blev på de som satt längst in 😉 Överst här har vi min älskade pappa och undertill har vi min svärmor Iris och min näst äldsta son Robin.

Jag fick jättefina presenter. Av Fredrik och av barnen fick jag boken som  Eva Gabrielsson har skrivit.Stieg Larssons sambo. Den verkar intressant tycker jag och har velat ha den sen den kom ut så det var ju roligt att få den. Sen fick jag strumpor som är välbehövligt. Två stekspadar till min stekpanna som jag länge velat ha men aldrig tänkt på att köpa när vi är i stan. Det fick jag på morgonen. Senare när Iris och pappa hade kommit så fick jag ett presentkort på en timmes massage. Så härligt. Det är oxå något som jag länge har velat.

Jag fick en bukett med vackra röda rosor av pappa. De var jättefina.Av Iris fick jag en tavla med ett foto i där jag och Fredrik står bredvid varandra. Det togs igår när vi var ute på långpromenad längs havet. Jättefint. Jag fick ett kort med 500 kr i och en jättefin pyjamas. Sen fick jag en jättefin blomma. Av Robin fick jag en jättesöt blomma med en fjäril i och av Stéphanie fick jag ett doftljus. Beatrice har virkat ett jättefint band med garn som är 4 1/2 meter långt. Jag fick det av henne. André ringde hem och gratulerade mig med. Så söta barn jag har!

Ingemo, Iris syster skickade med en bukett med fina tulpaner till mig. Hon kunde tyvärr inte komma idag. Sen har mamma och mina småsyskon Diana och Peter ringt och gratulerat mig. Min moster Linnéa ringde med. Jätteroligt!

Jag tackar er alla för den fina uppvaktningen. Även till er som har gratulerat mig här. Det värmer mitt hjärta. Stor kram till er alla!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

2 reaktioner på ”Min dag idag med smörgstårta

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: