web analytics
Gå till innehåll

Min dag på alla hjärtans dag

Vi har haft en mycket mysig dag. Det började i morse som jag skrev i ett tidigare inlägg att barnen kom med kaffe på sängen till mig och Fredrik. Så gulligt av dom. Sen åkte vi med dom till skolan. Vi åkte hem och fixade lite här hemma. I den takt vi kunde. Jag var förkyld ordentligt i går. Låg orkeslös mellan varven men idag känns det bättre, men dock fortfarande förkyld.

Fredrik och jag handlade sedan innan vi hämtade barnen från skola och dagis. Det var utvecklingssamtal med Stéphanie och hennes fröken idag och jag fick veta det jag redan visste. Att jag har en duktig flicka i skolan. Hon behöver träna på läsning och så men annars var det hur bra som helst. Efter samtalet så gick vi upp till min pappa med en bukett rosor i olika färger samt en liten hjärtformad burk med chocklad i. Samt att han fick några äpplen. Han blev glad.

Här sitter pappa och Fredrik. Rosorna står på bordet.

Här sitter jag, Stéphanie och pappa.

Här är några av mina barn tillsammans med pappa.

Det var roligt att komma dit. Han uppskattar att vi kommer med. Vi satt där en stund, sen var det dags att åka hem och göra mat. Jag hade bestämt att göra barnens favorit måltid idag. Pannkakor. Idag är det alla hjärtans dag så då festade vi till det med lite glass på.

Pontus myser vid sin mattallrik

Benjamin, Stéphanie och Hampus äter för fullt.
 Stéphanie, Hampus och Beatrice tycker det är gott.
Alla barnen fick vars en liten alla hjärtans dag present. De tre minste pojkarna, Benjamin, Hampus och Pontus fick en liten legofigur och Beatrice pennor med suddgummi. Hon älskar ju att skriva. Hon fick även en liten Hello Kitty minidocka. Den var ca 4 cm stor. Den var så söt. Stephanie fick ett block med 4 olika färgpennor till. De stora pojkarna, André och Robin är inte hemma.Tyvärr hann jag inte få deras saker på bild.
Fredrik fick en bricka med en mugg där det står I Love You från barnen och av mig fick han ett litet hjärta där det stod Kärlek från mig. Sedan fick han och barnen en bukett blommor från mig.
Detta fick Fredrik
Rosorna fick barnen och Fredrik. Bilden med chokladen fick Fredrik och jag av Stéphanie och syskonen.Stéphanie var så gullig för hon hade köpt chokladen men gav den från sig och alla barnen.
Dessa underbara blommor fick jag av Fredrik, samt den söta nallen. Trycker man på den så säger den I Love You. Chokladen fick med samt en trisslott.

Som sagt. Vi har haft en mycket mysig dag. Vi hade blommor och ett hjärta med choklad i till min svärmor med. Hon fick dom tidigare på dagen för hon skulle ha gäster. Det spelar ingen roll. Hon fick dom och det var huvudsaken.

Nu är jag lagom trött ärligt talat och ska snart gå och lägga mig. Jag önskar er alla en fortsatt fin alla hjärtans dag. Sköt om er!

Intressant?
Valresultatet.se Tycker du om det du har läst? Tryck på gilla knappen 😀 eller pusha vidare

1 reaktion på ”Min dag på alla hjärtans dag

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: