web analytics
Gå till innehåll

Min dag så här långt

ojojoj...denna dagen började inte bra. Vi försov oss här hemma. Vi vaknade 5 min innan vi klär på barnen sina jackor o skor för att kunna åka till skolan. Snacka om panikkänsla. Det var bara att gå upp och försöka att inte stressa, men hur lätt är det när man ser på klockan?

Iaf så kom de i väg i tid iaf och frukt hade de med sig. De äter tidigt i skolan tack o lov. Jag kunde inte somna i går kväll. Jag var trött men på något konstigt sätt så blev jag mindre trött när jag lade mig i sängen. Ju mer jag hörde på de sovande som låg i samma säng ju piggare blev jag kändes det som.

Att ha många barn innebär rutiner. När de ruckas på så här så kan man få lite panik.

Ja ja. Nu sitter jag här med mitt kaffe o försöker vakna till liv. Vi ska snart i väg o lämna de minsta. Vi tog inte dom första omgången som vi brukar utan de fick sova en stund till o vi lämnar dom nu strax innan vi åker till jobbet.

Vi har kommit en bra bit på jobbet. Golv och tak är lagt o jag har målat väggarna. Vi har fått upp hyllor o ställningar så idag ska jag hänga upp varor på ställningarna. Roligt när man ser hur det har blivit mot hur det såg ut innan. Jag kommer att sätta ut bilder när det är färdigt.

Påminner om min tävling som jag har i sammarbete med okidoki barnkläder.  Man kan vinna ett presentkort på 300 kr. För att komma till tävlingen så trycker du HÄR

Nu ska jag till jobbet. Önskar er en mycket fin dag!

Kram

Follow En 7 barnsmammas vardagsliv

5 reaktioner på ”Min dag så här långt

  1. Smulan

    Jenny. Ja namn är svårt. Iaf när man har några st innan 😉

    Mina heter André, Robin, Stéphanie, Benjamin, Beatrice, Hampus och Pontus. Vad heter dina?

    Svara

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.

%d bloggare gillar detta: